SPRAY DE PĂR STRALUCITOR MEDIU

Acest spray de păr cu fixare medie conferă o fixare de lungă durată, pentru coafuri delicate și naturale. Sprayul de păr strălucitor Moroccanoil® este un spray de păr delicat și ușor de modelat, care învăluie părul cu o protecție strălucitoare, cu reflexii, care împiedică încrețirea și umiditatea, dar care se curăță cu ușurință și nu lasă reziduri lipicioase sau solzoase. Infuzat cu o combinație de ingrediente avansate, inclusiv ulei de argan bogat în antioxidanți. 

ROOT BOOST 

Pentru un volum și o ridicare bogată și amplă, Root Boost Moroccanoil® creează o textură puternică la rădăcină, înainte de coafarea la cald. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți, acest produs de ridicare a părului de la rădăcină adaugă volum părului mediu până la fin, pentru textură, formă și fluiditate de lungă durată. Formula de înaltă performanță împiedică electrizarea și oferă un finisaj cu aspect natural.

ȘAMPON USCAT NUANȚE DESCHISE

Culoarea părului este personală. Și șamponul uscat ar trebui să fie la fel.  Șamponul uscat Nuanțe deschise Moroccanoil conține amidonuri de orez ultra-fine, care absorb grăsimea, produsele de coafat acumulate și mirosul, lăsând părul curățat și reîmprospătat instantaneu. Formula infuzată cu ulei de argan, care protejează împotriva razelor UV conține nuanțe delicate subtile de violet pentru a echilibra aspectul arămiu al părului blond și a scoate la iveală ce e mai bun din nuanțele deschise.

ȘAMPON USCAT NUANȚE ÎNCHISE

Șamponul uscat Nuanțe închise Moroccanoil® conține amidon de orez ultra-fin, absorbant de grăsime, care îndepărtează produsele de coafat acumulate și mirosul, lăsând părul curat și reîmprospătat instantaneu. Formula sa infuzată cu ulei de argan, care protejează împotriva razelor UV, se disipează instantaneu, nelăsând părul încărcat de reziduri și menținând intensitatea naturală a nuanțelor închise.  

ALL IN ONE LEAVE IN CONDITIONER

All In One Leave In Conditioner descurcă, hidratează și protejează. Acest spray multifuncțional, este potrivit pentru toate tipurile de păr și protejează împotriva ruperii și deteriorării termice hrănindu-l și făcându-l mai moale timp de 72 ore. O formulă ușoară, lăptoasă, ce conține antioxidanți bogați din ulei de argan, amino acizi puri ce ajută la întărirea firului de păr, un cocktail de ingrediente de tipul "super food" și zaharuri naturale care acționează ca un scut anti deshidratare.

ȘAMPON VIOLET

Șamponul violet Moroccanoil® este un șampon de corecție care deține pigment violet puternic pentru a contracara tonurile galbene și portocalii nedorite. Acest produs vă ajută să vă mențineți culoarea de păr ideală între întâlnirile de la salon. Formula delicată curăță fără uscare și conține ArganID ™ pentru a ajuta la repararea părului din interior spre exterior. 

TRATAMENT INTENSIV PENTRU BUCLE

Pentru bucle și onduleuri care arată strălucitor, definite și frumos reîmprospătate, Tratamentul intensiv pentru bucle Moroccanoil® este un conditioner fără spălare, care hidratează și combate încrețirea persistentă, fără lipiciozitate. Infuzat cu ulei de argan hrănitor și vitamine, pentru a menține aspectul de hidratat și mătăsos la atingere al părului ondulat și buclat, întreaga zi.

CREMĂ PENTRU DEFINIREA BUCLELOR

Activați și definiți buclele cu ușurință, hidratând, în același timp, părul.  Crema pentru definirea buclelor Moroccanoil® infuzat cu ulei de argan prezintă o tehnologie avansată, activată de căldură, care oferă un factor de memorie, pentru a combate încrețirea și a crea bucle bine definite, cu aspect natural, elastice și de durată.

MASCĂ REPARATOARE PENTRU PĂR

Pentru părul deteriorat, care necesită reparare instantanee, Masca reparatoare pentru păr Moroccanoil® este un tratament revitalizant de 5-7 minute, care reconstruiește și reimpregnează proteina în șuvițele care au fost deteriorate de tratamentele chimice sau de coafarea la cald. Formula sa profund reparatorie, de înaltă performanță, este bogată în ulei de argan, unt de shea și proteine reparatoare, care refac elasticitatea părului și forța, de la interior spre exterior.

MASCĂ INTENS HIDRATANTĂ

O mască pentru păr rapidă, revitalizantă, de cinci minute. Masca intens hidratantă Moroccanoil® este un conditioner profund de înaltă performanță, bogat și cremos, formulat pentru părul uscat, mediu până la gros. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și cu ingrediente hrănitoare, aceasta hidratează și condiționează, îmbunătățind, în același timp, textura, elasticitatea, strălucirea și maleabilitatea.

TRATAMENT MOROCCANOIL

Tratamentul Moroccanoil poate fi utilizat ca instrument de condiționare, de coafare și de finisare. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și cu vitamine care intensifică strălucirea, acest tratament pentru păr complet transformator descâlcește, scurtează timpul de uscare și intensifică strălucirea - lăsându-vă părul hrănit, maleabil și neted, cu fiecare utilizare.

ȘAMPON REPARATOR HIDRATANT

Șamponul reparator hidratant Moroccanoil® curăță și revitalizează cu delicatețe și eficient părul, lăsându-l hrănit, maleabil și puternic. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți, cu cheratină reconstructivă și acizi grași, acest șampon hidratant repară șuvițele deteriorate și vârfurile despicate, refăcând elasticitatea, hidratarea și strălucirea. Sigur pentru părul vopsit. Fără sulfați, fără fosfați și fără parabeni.

ȘAMPON DE HIDRATARE

Șamponul de hidratare Moroccanoil® condiționează părul cu ulei de argan bogat în antioxidanți, cu vitaminele A și E și cu alge roșii care rețin umiditatea - pentru un păr care arată și se simte mai sănătos. Acest șampon de hidratare este suficient de delicat pentru a fi utilizat zilnic și conferă hidratare optimă atât pentru părul normal, cât și pentru părul vopsit. Creșteți maleabilitatea, netezirea și strălucirea părului tău. Sigur pentru părul vopsit.

ȘAMPON PENTRU DEFINIREA BUCLELOR

Un șampon care restabilește elasticitatea, strălucirea și manevrabilitatea. Șamponul Moroccanoil® Curl Enhancing Shampoo curăță delicat pentru a lasă buclele hidratate și netede, care sunt pline de definiție. Un amestec de proteine ​​vegetale și ulei abisinian întărește și protejează buclele fără greutate. 

ȘAMPON PENTRU EXTRA VOLUM

Șamponul pentru extra volum Moroccanoil® acționează ușor, curățând cu delicatețe și adăugând volum părului fin, lipsit de vlagă. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și cu nutrienți revitalizanți - inclusiv extract din muguri de tei , care umflă părul în mod natural - pentru a-i reda volumul, strălucirea și maleabilitatea și a avea un aspect sănătos. Sigur pentru părul vopsit.

CONDITIONER PENTRU HIDRATARE

Această formulă delicată, cu utilizare zilnică, lasă părul mai neted, mai maleabil și mai ușor de descâlcit, coafat. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți, cu vitaminele A și E și cu alge roșii care rețin umiditatea, pentru o hidratare optimă pentru toate tipurile de păr - de la părul normal până la cel uscat. Sigur pentru părul vopsit.

CONDITIONER PENTRU EXTRA VOLUM

Conditionerul pentru extra volum Moroccanoil® dă volum și formă, strălucire și maleabilitate părului fin, fără a-l încărca. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și nutrienți fortifianți, inclusiv extract din muguri de tei, acest conditioner volumizant transformă părul, readucându-l la viață. Sigur pentru părul vopsit.

CONDITIONER PENTRU NETEZIRE  

Această formulă delicată de condiționare și descâlcire acționează pentru a netezi și îmblânzi părul zbârlit și încrețit. Conditionerul pentru netezire Moroccanoil® reface nivelul scăzut de aminoacizi, pentru a fortifica părul și a repara structura de cheratină naturală a părului. Șuvițele de păr sunt hrănite instantaneu cu ulei de argan antioxidant și cu unt de argan, lăsându-vă un păr cu aspect sănătos, calm, maleabil și neted. 

CONDITIONER REPARATOR HIDRATANT

Refaceți părul deteriorat din cauza vopsirii, tratamentelor chimice sau coafării la cald. Conditionerul reparator hidratant Moroccanoil® descâlcește și condiționează cu delicatețe și eficient părul, lăsându-l hidratat, maleabil și puternic. Formula sa reparatorie, puternic concentrată, reface sănătatea, hidratarea și elasticitatea părului cu ajutorul uleiului de argan bogat în antioxidanți, cheratinei reconstructive și acizilor grași. Sigur pentru părul vopsit.

CONDITIONER PENTRU DEFINIREA BUCLELOR

Un balsam care îmbracă buclele cu uleiul nutritiv de argan pentru a restabili elasticitatea, strălucirea și manevrabilitatea. Moroccanoil® Curl Enhancing Balsam se distribuie ușor pentru a obține bucle moi și netede, pline de definiție. Având un amestec de proteine ​​vegetale și ulei abisinian întărește și protejează buclele fără greutate, care arată și se simt sănătoase.